Céges ajánlatkérés

Üzleti ajándékcsomagok

Szeretnénk figyelmébe ajánlani egy különleges ajándékozási lehetőséget, amivel biztosan elismerő mosolyokat csalhat partnerei, vagy kollégái arcára! Az elmúlt évek nagy kedvence a HUNGARIKUM AJÁNDÉKCSOMAG, igazi magyar specialitásokkal, ínycsiklandozó édességekkel, különlegességekkel. Ajándékozhatja kollégáknak, külföldi partnereknek, konferencia résztvevőknek, a siker garantált!

De mitől hungarikum és egyedi? Attól, hogy jellegzetesen magyar csúcsteljesítményekről van szó, melyek a bevásárló központokban nem kaphatóak, prémium minőségűek s az egyedi díszcsomagolásban elismerést hoz cégének. Ha a siker elmarad, a csomagot visszavesszük!

Mit szokott tartalmazni a csomag? Különleges magyar édességeket, speciális mézet, lekvárt, kézműves bort, pálinkát, szárított gombát, olajokat, fűszereket, gyógynövényes teákat, kézműves kerámiát, Rubik kockát stb. Széles választékban, az ügyfél kéréseinek megfelelően állítjuk össze.

Milyen árkategóriájúak a csomagok? Díszcsomagolást is ideértve már 5000 Ft-tól összeállítható, akár 50.000 Ft-ig. Természetesen egy céglogózott fa díszdobozos kézműves bor már 2500 Ft-ból is kijöhet.

Milyen a díszcsomagolás? Szeretjük egyedi csomagolásban összeállítani, lehet ez egy natúr dekor papírdoboz, esetleg üveges díszdoboz, s igazi kuriózumként nálunk kicsi TULIPÁNOS LÁDA is kérhető. De a díszcsomagolási lehetőségekről bővebb információ ide kattintva kapható!

Tegyen próbára minket, szánjon ránk egy percet, s küldünk Önnek ajánlatot, minden elvárás nélkül!

Miért érdemes ajánlatot kérnie tőlünk?

Hogyan kérhet ajánlatot?
Csak írjon egy rövid e-mailt ( info@hungarikumbolt.hu), jelezve, hogy céges ajándékcsomagokról kér információt, vagy jelezze telefonon (70 622-7853), hogy szeretne ajánlatot kérni, s mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Bankkártyás fizetés: MasterCard, Maestro, MasterCard Electronic, VISA, VISA Electron, V-Pay, JCB


Minden jog fenntartva: 2011-2016. Hungarikum bolt

Készítette : Webáruház készítés Netkreativ.hu