Galagonya rügyelixír

Gyártó: Szent György tanya - Luzsányi Kornélia
Cikkszám: C9005
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,500 Ft
Nettó ár: 2,756 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlistára
Összehasonlítás

rügyterápia megjelenésével az egyik legősibb hagyományunk került ismét napvilágra.

A rügygyógyászat  kiegészítő terápia, amely a természetes egyensúlyából kibillent állapotoknál képes hatékonyan segíteni, a folyamatoknak irányt adni, és visszaállítani a normál működést.

Minden növény, fa más minőséget képvisel, más bajokat orvosol.

A rügyterápia a TEST-LÉLEK-SZELLEM  hármasságát veszi alapul, ami a növényben megjelenik, és ami szinkronban áll az ember hármasságával.

Maga a macerátum is képviseli ezt a hármasságot. Ezért is nevezik hármas oldású macerátumnak, ami tiszta vízből, mézből vagy növényi eredetű glicerinből és alkoholból áll. Ebbe az oldatba gyűjtjük a rügyeket, ami gondosan megválasztott helyről származik.

A galagonya rügyelixír jótékony hatásai Luzsányi Kornélia leírása alapján:

Régóta az egyik legerősebb szívet gyógyító, keringést karbantartó növényként tartják számon. Igazi egyensúlyt teremtő növény a galagonya. Legintenzívebben két létfontosságú szervünkre hat: az agyra és a szívre, ezek összehangoltságát támogatja.

A szív és az agy…az érzés és a gondolkodás…előfordul, hogy nem értenek  egyet, és ez szinte széthúz bennünket. A galagonya létrehoz bennünk egy egyensúlyállapotot, így segít a szélsőségek kiegyensúlyozásában.

A hosszú élet szimbóluma.

Szív:

 Javítja a szív teljesítményét, sejtregeneráló hatásánál fogva növeli a szívizom erejét. Szabályozza a vér nyomását: mind a túl magas, mind a túl alacsony vérnyomásnál segít. A szívizom erejének növelésével az alacsonyabb vérnyomást megemeli, az erek feszültségéből származó magas vérnyomást csökkenti. Kiegyenlítő hatása van!

Agy:

Itt is megfigyelhető az egyensúlyteremtő képessége. Az idegrendszeri túlfeszítettség következtében kialakuló szorongásos állapotokat oldja, nyugtat, másrészt ha fáradtak, kimerültek vagyunk, akkor frissít.

Kiszerelés: 20 ml (hármas oldású macerátum)

Összetevők: víz, növényi glicerin, alkohol, rügy

Adagolás: felnőtteknek napi 2x7 csepp - reggel evés előtt 1/2 órával, este lefekvés előtt

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Bankkártyás fizetés: MasterCard, Maestro, MasterCard Electronic, VISA, VISA Electron, V-Pay, JCB


Minden jog fenntartva: 2011-2016. Hungarikum bolt

Készítette : Webáruház készítés Netkreativ.hu