Rólunk

Hungarikum bolt ötlete már évekkel ezelőtt megszületett bennünk. Mindketten vidéken születtünk és élünk, agrármérnökök vagyunk, s megszállottjai a különleges magyar termékeknek, az igazi hungarikumoknak.

 

A tervezgetést tett követte, s 2010-ben létrehoztuk a Pannon-Hungarikum Kft-t, kifejezetten azzal a céllal, hogy összegyűjtvelegfinomabblegismertebb éslegkülönlegesebb hungarikumainkat, egy web áruházat indítsunk. Ahogy cseperedtek a gyerekek, s egy kicsit több időnk volt a tényleges megvalósításra, elkezdtük gyűjteni a lehetséges termékeket, jártuk a kézműves vásárokat, kóstolgattunk, s lassan összeállt a lista, hogy tulajdonképpen mit is akarunk forgalmazni.

 

Időközben az is megerősödött bennünk, hogy, bár a magunk szerény módján, de mindezzel segíthetünk is mindazoknak, akik igazi magyar termékeket, valódi értéket, valami különlegeset állítanak elő, s talán nehezen jutnak el azokhoz az emberekhez, akik mindezt értékelik és keresik.

Edina FF_kicsi


Agrár -, szállítmányozási és logisztikai mérnök. 1998-tól 2011-ig különböző multinacionális cégeknél dolgozik irodavezetőként, beszerzőként. 

Hungarikum „terület”: méz, lekvár, édesség, kézműves termékek

Szabadidő: túrázás, könyvek, kertészkedés
Mrk FF_kicsi

Agrár-, területfejlesztési mérnök. 1999-től 2004-ig kistérségi menedzserként a vidéki térségek felzárkóztatásában dolgozik, 2004-től saját vállalkozásban vidékfejlesztési pályázatokkal foglalkozik.

Hungarikum „terület”: bor, pálinka, különlegesség

Szabadidő: természetjárás, íjászat, házi borászkodás

Küldetésünk: Magyar nemzeti különlegességeket gyűjteni és eljuttatni mindazokhoz, akik szeretik őket és bővíteni a hungarikum rajongók táborát! Szeretnénk, ha akár magyar ember, akár egy külföldi ízleli meg, azt gondolja, hát igen, ez tényleg  nagyon különleges, ízig-vérig magyar!

 

Ha kíváncsi vagy, hogyan alakul ahungarikumok és a hungarikumokat termelők jövője, milyen új különlegességek jelennek meg, kérünk iratkozz fel hírlevelünkre, s  időnként látogass vissza hozzánk!

 

Üdvözöl,

Edina és Márk

 

Bankkártyás fizetés: MasterCard, Maestro, MasterCard Electronic, VISA, VISA Electron, V-Pay, JCB


Minden jog fenntartva: 2011-2016. Hungarikum bolt

Készítette : Webáruház készítés Netkreativ.hu