Szállítás

Szállítási mód, szállítási információk

A webáruházban rendelt termékek kiszállítását a SPRINTER Futárszolgálat biztosítja. Az E-előrejelzés szolgáltatás keretében a Címzett az általa megadott telefonszámra SMS-ben, vagy E-mail címre értesítést kap a csomag várható érkezésének időpontjáról. A futárszolgálat a kézbesítés előtt telefonon megkísérli a telefonos kapcsolatteremtést, illetve az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az értesítésen megadott elérhetőségen a második kézbesítés időpontja egyeztethető.

Munkaidőben leadott megrendelését általában a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A raktárkészletről történő értékesítés mellett is azonban előfordulhat, hogy a megrendelni kívánt mennyiség nem áll rendelkezése. Ez esetben a 3 munkanapos szállítási határidő várhatóan nem tartható, melyről a megadott elérhetőségeken (elsődlegesen telefonon) értesítünk, s amennyiben ez nem felel meg, lehetőség van a megrendelést módosítani, törölni.

Amennyiben lézergravírozás is készül, úgy az várhatóan 2 munkanappal meghosszabbítja a kiszállítást, melynek időpontját azonban előzetesen egyeztetjük.

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

Rendelési érték (Bruttó, Ft)

Bruttó szállítási díj (Ft)

Utánvétes fizetési mód választása esetén a többlet díj

(Bruttó, Ft)

1 – 19.999 Ft

1.250.- Ft

+ 440.- Ft

20.000 Ft-ot elérően

INGYENES

+ 440.- Ft

Pick Pack Pont (20.000 Ft-ig)

690 Ft

 

Előreutalás esetén a fizetési határidő 8 nap, melynek elteltét követően ügyfélszolgálatunk megpróbál kapcsolatba lépni a vásárlóval. Amennyiben a kapcsolatfelvétel sikertelen, úgy a megrendelést követő 15 napon túl a megrendelés törlésre kerül. Előreutalás esetén a csomag a vásárlási összeg K&H Banknál vezetett 10402128-50526572-53771010 számú bankszámlára történő jóváírását követően kerül feladásra.

A megrendelt termékek személyes átvételre nincs lehetőség. Ügyfélszolgálati irodánk címén az esetleges visszáruk fogadása, panaszkezelés, egyéb személyes ügyfélszolgálati ügyintézés történik.

Bankkártyás fizetés: MasterCard, Maestro, MasterCard Electronic, VISA, VISA Electron, V-Pay, JCB


Minden jog fenntartva: 2011-2016. Hungarikum bolt

Készítette : Webáruház készítés Netkreativ.hu